Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Åskådardag

november 22 - december 3

Gratis

På sista lektionen för terminen är föräldrar och andra släktingar välkomna att titta på enligt nedan. Det är ingen uppvisning utan en helt vanlig lektion. Det kostar inget att delta eller titta på.

Vi erbjuder möjlighet att titta på följande lektioner sista tillfället för terminen:
Barndans.
Danskurser för barn, ungdom och tonår på nybörjar, forts och övad nivå.
Vi erbjuder däremot inte möjlighet att titta på lektioner för vuxna elever.

Det går inte att byta ut titta på dagen mot en annan gång. Det är endast på sista lektionen för terminen som vi har åskådare till lektionen. Du får bara titta på lektioner där ditt barn eller släkting dansar. Titta på perioden är 28/11 – 3/12 utom för barndans och showkids som har titta på lektion den 22/11 – 28/11. Alla har titta på dag på de ovan angivna dagarna, även de som har längre kursperiod eller har lektioner att ta igen senare på terminen.

Är du osäker om det erbjuds möjlighet att titta på den lektion du är intresserad av och/eller när, så kontakta kontoret när det är öppet.

Om coronapandemin fortfarande pågår så anpassar vi oss på följande sätt :

  1. Alla åskådare måste föranmälas genom mail till info@danshuset.com senast 14/11. Ange elevens för och efternamn, kursdag och tid samt antal önskade, namngivna (för o efternamn), åskådare, max 2. Inga efteranmälningar.
  2. Det är inte tillåtet att anmäla extra platser ”för säkerhets skull”.
  3. Åskådarlektionerna kommer att börja 5 min senare och sluta 5 min tidigare än normalt så att de dansare och åskådare som haft åskådardag skall hinna lämna dansskolan innan nästa gäng kommer.
  4. Så snart åskådarlektionen är över skall dansare och åskådare, utan att trängas, skyndsamt lämna Danshuset för att bereda plats för nästa gäng.
  5. Dansare och åskådare får inte gå in på Danshuset tidigare än 5 min innan normal danstid, dvs 10 min innan lektionen börjar. Kommer man tidigare så skall man vänta utanför Danshuset.
  6. Den som vid åskådartillfället har symptom som skulle kunna vara corona skall stanna hemma.
  7. Alla, dansare och åskådare, skall använda handsprit vid ankomst och vid hemgång. Ta gärna med egen, så går det snabbare.
  8. Alla skall göra sitt bästa att hålla 1 meters avstånd till dem som inte tillhör familjen. Undvik trängsel i entré och väntrum. Vänta på din tur att gå in respektive ut.
  9. Familjen sitter tillsammans med minst 1 meters avstånd till andra familjer i danssalen. Flytta själv stolar om det behövs.
  10. Ändras folkhälsomyndighetens rekommendationer med avseende på corona så kan åskådardagen komma att ställas in eller utökas till fler åskådare. I så fall mailas alla som anmält deltagande.

Observera att man inte får gå in med ytterskor på Danshuset.

Observera också att det inte är tillåtet att fotografera eller filma i Danshusets lokaler. Alla telefoner skall därför förvaras, avstängda, i väska eller ficka under hela besöket på Danshuset.                

VÄLKOMMEN!

Detaljer

Börjar:
november 22
Slutar:
december 3
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
, , ,
Danshuset i Helsingborg