Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Terminsavslutning

maj 15 - maj 16

Vi räknar med att de pandemirestriktioner som gäller nu kommer att ligga kvar när det blir dags för att visa vad vi arbetat med under våren på Danshuset. Detta gör det omöjligt att genomföra en dansuppvisning. Vi inser samtidigt att ni föräldrar gärna vill se vad barnen arbetat med och att många av danseleverna vill säkert visa vad de lärt.

Hur löser vi detta? Vi hittar ingen bra lösning men har landat i följande, som vi finner går att genomföra trots restriktioner.

 • Vi avsätter lördagen den 15 maj för danselever som tränar för Rebecca och söndagen den 16 maj för danselever som tränar för Mats. Åskådardagarna genomförs i stora danssalen på Danshuset. Vi visar under 20-30 minuter vad danseleverna tränat på under terminen.
 • Alla danselever som vill delta skall anmäla detta via mail till info@danshuset.com senast den 15 april. Önskade åskådare skall anmälas samtidigt. I mailet skall det stå
  • För och efternamn på danseleven
  • Vilken dag och tid danseleven har sin/a danslektioner
  • För och efternamn på de åskådare som vill titta på
 • Varje danselev får ta med maximalt 2 åskådare. Alla personer räknas som åskådare även t ex spädbarn.
 • Varje åskådare betalar 25 kr per åskådartillfälle till bg 5008-0548 eller kontant på Danshuset senast den 15 april för att bekräfta anmälan. Utebliven betalning medför att anmälan stryks. Senare betalning tas emot om det finns plats och räknas då som efteranmälan. Danselever skall inte betala om man anmäler sig i tid.
 • När anmälningstiden gått ut gör vi på Danshuset en tidsplan för åskådardagarna och ser till att vi inte överskrider antalet tillåtna personer i danssalen. Detta kan innebära att en del grupper blir delade eller att någon person behöver dansa två gånger på rad. Observera också att man inte kan välja tid för åskådartillfället utan behöver ha dagen avsatt till detta tills tidsschemat presenteras.
 • Efteranmälan (i mån av plats) kostar 100 kr/åskådare och danstillfälle. Danselev som efteranmäls skall också betala 100 kr för att få delta förutsatt att det finns plats. På detta sätt vill vi undvika efteranmälningar.
 • Det är inte möjligt att begära återbetalning.

Välkomna!
Mats, Rebecca, Mattias, Daniela, AnaMarija, Emma, Olivia och Johanna

Detaljer

Börjar:
maj 15
Slutar:
maj 16
Evenemang Kategorier:
, , ,

Plats

Danshuset

Arrangör

Danshuset
Telefon:
042-21 84 55
E-post:
info@danshuset.com
Webbplats:
www.danshuset.com
Danshuset i Helsingborg